Danas: Nedjelja, 20.10.2019.Zaboravili ste lozinku?Ulaz za korisnike
Kalendar EventaKalendar evenata

Kalendar evenata za Listopad 2019.

prethodni mjesecslijedeći mjesec

4. Konferencija o Web prodaji (Mapa znanja)


VRIJEME: 09:00
LOKACIJA: Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb
VRSTA: javni event
Održava se od 09:00 do 16:30

Chatbotovi su relativno nova pojava na ecoomerce tržištu, a prema predviđanjima do 2020.godine, chatbotovi, tj. virtualni asistenti činit će 25% ukupne podrške u online prodaji na globalnoj razini. Kupci žele odgovor odmah, a ako ih ne dobiju, vrlo brzo će potražiti drugog prodavatelja.

-    Što su chatbotovi?
-    Gdje i kako ih koristiti?
-    Platforme za izradu chatbotova, integracije s vanjskim sustavima
-    Case study za Bluesun hotele, koji je osvojio nagradu u Facebooku
-    Whatsapp commerce, Sendbee platforme

Daniel Pikl voditelj je digitalnog marketinga u Zdravstvenom turizmu Martinko,  u kojem je zadužen za digitalni marketing, Facebook oglašavanje, Chatbotove i Messenger marketing. Istovremeno vodi svoj projekt chatbot.com.hr.

Instagram u eCommerceu, Elizabeta Bolarić, Marko Petrović, Universal Mccann
Instagram je kanal komunikacije svake medijske kampanje koja je usmjerena ka milenijalsima i generaciji Z, iako raste i broj korisnika drugih generacija, pogotovo kada je u pitanju održavanje odnosa s prijateljima i informiranje o proizvodima. Originalan pristup i jedinstven sadržaj ključan je za održavanje interakcije s pratiteljima na toj mreži, koji u mnogim slučajevima postaju kupci vaših proizvoda. Saznajte kako vam Instagram i suradnje s influencerima mogu pomoći u svakoj fazi oglašivačke kampanje.

Elizabeta Bolarić i Marko Petrović su Online media planneri u regionalnom timu u medijskoj agenciji Universal McCann. Elizabeta je iskustvo u digitalu stekla je kroz pet godina iskustva na digitalnim pozicijama u agenciji i na strani klijenta. Marko Petrović je se počeo baviti digitalnim marketingom u Španjolskoj u jednom malom poduzeću kroz Erasmus program. Trenutno, kao planeri medija su zaduženi za planiranje, budžetiranje i izvještavanje kampanja digitalnih medija koje uključuju Google, Facebook i lokalne medije za velikog klijenta na tržištu kozmetike i beauty proizvoda.

Nove mogućnosti plaćanja u eCommerceu i PSD2 direktiva, Maja Bajza Ljubičić, Corvus info
Očekivanja kupaca, tehnologija i nove direktive EU-a mijenjaju mogućnosti i načine plaćanja na Internetu. Sigurnost prije svega, a nakon nje korisničko iskustvo koje uključuje brzinu i jednostavnost prilagođene različitim uređajima, glavna su očekivanja svih sudionika plaćanja u eCommerce-u.

Internet Payment Gateway, kao njihov nezaobilazan partner, i trgovcima i kupcima danas nudi više od procesiranja kartičnih transakcija.

-    Gdje je hrvatsko eCommerce tržište u usporedbi s tržištima drugih zemalja regije, Europe i šire?
-    Zašto je web trgovcima u interesu ponuditi razne metoda plaćanja (klasično kartično plaćanje, plaćanje iz Walleta, automatizirano virmansko plaćanje i slično)?
-    Koje su i kakav efekt na kupovinu na Internetu i korisničko iskustvo općenito imaju funkcionalnosti bazirane za pohrani kartičnih podataka?
-    Koje novitete u eCommerce-u donosi primjena PSD2 direktive?

Saznajte odgovore na ova i druga pitanja iz domene plaćanja na Internetu.

Vrijeme - srijeda, 23.10.2019. od 9:00 do 16:30
Mjesto - Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb
Kotizacija - 1390,00 HRK

Detaljnije na linku niže.


Link:

Kalendar evenata za Listopad 2019.

prethodni mjesecslijedeći mjesec
 • pon
 • uto
 • sri
 • čet
 • pet
 • sub
 • ned

ICT novostiStatistika

 • Događaja - 2258
 • Agencije - 65
 • Tvrtke - 108
 • Mediji - 12