Kalendar evenata za Listopad 2019.

BEREC-ova konferencija za medije nakon 37. Plenarne sjednice

LOKACIJA: Zgrada Europske komisije, Rue Froissart 36, Brussels, Belgium

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) prosljeđuje Vam u nastavku poziv na konferenciju za medije europskog regulatornog tijela za elektroničke komunikacije BEREC-a (Body of European Regulators for Electronic Communications).

U srijedu, 12. prosinca 2018. u Briselu će se održati konferencija za medije s finalnim izvješćem s 37.  Plenarne sjednice i javne rasprave. Predsjedavajući BEREC-a, Johannes Gungl (RTR), predstavit će četiri glavne teme i odgovoriti na pitanja postavljena za vrijeme konferencije za medije na kojoj su teme:
•    5G: Izvješće o autorizaciji spektra i obvezama obuhvata, kao i zajedničkom stajalištu o raspodjeli infrastrukture;
•    Krajnji korisnici: Nacrt Izvješća o prestanku ugovora i promjena davatelja usluga na javnu raspravu te Izvješće o ugovornom pojednostavljenju;
•    Mrežna neutralnost: procjena Uredbe o mrežnoj neutralnosti i smjernice;
•    Program rada: Prezentacija BEREC-ovog programa rada za 2019.

VAŽNO: Iz sigurnosnih razloga, molimo Vas da se registrirate za sudjelovanje najkasnije do 9. prosinca 2018., kako biste dobili propusnicu za zgradu Europske komisije: Room 5B, Albert Borschette Congress Center (CCAB), Rue Froissart 36, 1040 Brussels, Belgium. 14:00 (CET).

Kalendar evenata za Listopad 2019.