Kalendar evenata za Rujan 2020.

Cisco - okrugli stol za medije

LOKACIJA: Cisco, Hektorovićeva 2/I, Zagreb
Održava se od 14:00 do 15:30

Dragi novinari,

tijekom prošlog tjedna na CES-u u Las Vegasu tvrtka Cisco je predstavila Videoscape Unity, platformu za distribuciju video servisa koja integrira portfolio tvrtki Cisco i NDS Video. Rješenje omogućuje davateljima usluga i medijskim kompanijama da isporuče nova video iskustva na svim ekranima dok istodobno koriste mogućnosti koje omogućuje “cloud”.

U trenutku kada se uobličuje budućnost televizije zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na okrugli stol kome će prisustvovati Cisco eksperti iz grupe internet poslovnih rešenja (IBSG) kako bi diskutirali o tome kako se mijenja stvaranje i konzumacija televizije.

Molimo vas da nam se pridružite u srijedu, 24. siječnja, u 14:00 (CET).

Kako biste prisustvovali sesiji molimo potvrdite vašu zainteresiranost slanjem potvrde na adresu: milivoj.djordjic@smartpoint.ro

Bitna napomena: u pitanju je regionalni okrugli stol za medije koji će biti održan korištenjem Cisco TelePresence-a i planirano trajanje je do 90 minuta. Molimo vas da dođete u ured kompanije Cisco do 13:45 (CET) kako biste se udobno smjestili i spremili za sastanak koji počinje u 14:00 (CET). Zahvaljujemo na suradnji.

Link:

Kalendar evenata za Rujan 2020.