Kalendar evenata za Studeni 2019.

Digitalna komora - konferencija za medije

LOKACIJA: HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb

pozivamo vas na konferenciju za medije povodom predstavljanja projekta Hrvatske gospodarske komore Digitalna komora i portala Gospodarska mreža, koja će se održati u četvrtak, 12. srpnja s početkom u 11 sati u Središnjici HGK, Rooseveltov trg 2, Bijeli salon.

Prisutnima će obratiti predsjednik HGK Luka Burilović i potpredsjednik HGK za industriju i IT, energetiku i zaštitu okoliša Tomislav Radoš.

Digitalna komora je informacijsko-komunikacijska platforma za e-usluge HGK, dostupna članicama i poslovnoj zajednici te javnoj upravi i građanima. Cilj je doprinijeti povećanju korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija na razini Hrvatske. Prva funkcionalnost koja se pokreće u sklopu projekta Digitalna komora je web portal Gospodarska mreža.

Nakon konferencije za medije projekt Digitalna komora i portal Gospodarska mreža bit će predstavljeni i na Skupštini HGK, koja će se održati 12. srpnja u 12 sati u Vijećnici HGK.

S poštovanjem,
Sektor za komunikacije
HGK

Kalendar evenata za Studeni 2019.