Danas: Ponedjeljak, 18.11.2019.Zaboravili ste lozinku?Ulaz za korisnike
Kalendar EventaKalendar evenata

Kalendar evenata za Studeni 2019.

prethodni mjesecslijedeći mjesec

Finale TVZ Mc2 2017


VRIJEME: 18:30
LOKACIJA: HUB385, Petračićeva ulica 4, Zagreb
VRSTA: javni event

Poštovani medijski partneri

Hvala vam na praćenju i podršci, jako nam je bitno da se glas o aktivnosti i prije svega kvaliteti studenata TVZ-a širi javnim i stručnim krugovima. Svojim objavama, snimkama i kontinuiranim praćenjem aktivno doprinosite ugledu ovog već petogodišnjeg natjecanja. Posebno smo ponosni što nas prepoznaje i prati struka jer listom partnera natjecanja, koji osim sufinaciranja i aktivno sudjeluju u edukaciji ne bi se posramio ni moj bivši poslodavac Microsoft.

U ovoj godini okupili smo brojne studente na 4 Bauštele i 4 Partnerska stola/tribine gdje su sudjelovali baš svi partneri i tako imali priliku upoznati i naš širi potencijal, ne samo natjecatelje. Za više od 50 studenata koji razvijaju mobilne aplikacije Degordian, Five, Infinum i Undabot su održali 7 konkretnih Android i Dizajn radionica, a za natjecanje se prijavilo 106 studenata. Dosta nadobudno prijavili su čak 29 timova, no kako u 6 tjedana nije lako održati tempo (i kvalitetu) njih 11 je predalo rješenje, od kojih su organizatori odabrali (i rangirali) 7 najboljih za nastup u finalu.

Finale će biti mala fešta i vrlo bi vas rado ugostili, osobno zahvalili i malo se podružili. Finale se održava u ponedjeljak 5.6.2017. u 18:30 sati u prostorijama HUBa 385, Petračićeva ul. 4. Nema registracije, prijave, samo dođite.

Neće biti govornika i programa, već finalisti imaju po 5 min da se prezentiraju pojedinačno, a onda svi zajedno imaju još 20 min da demonstriraju funkcionalnost u demo prostoru i odgovore na upite partnera. Što se tiče određivanja pobjednika procedura je inovativna, zanimljiva i drži nas u neizvjesnosti jer su rezultati interaktivni, ali anomizirani sve do samog kraja kad otkrivamo prve tri nagrade – 10.000,  5.000 i 3.000 kn.

Organizatori su inicijalno rangirali 7 najboljih timova, ali njihov težinski omjer daje tek 20% ocjene. S 80%, kao i u životu, odlučuju poslodavci. Oni već od danas imaju uvid u sve aplikacije i prateću dokumentaciju, tako da do ponedjeljka mogu u miru odabrati svoje favorite. Na licu mjesta, tek nakon live demonstracije i razgovora s natjecateljima imaju pravo izbora prva tri mjesta. Biraju (naravno on-line) samo oni koji dođu na finale.


Srdačno,
Vjeran Bušelić, viši predavač
vjeran.buselic@tvz.hr

Voditelj IT karijernog savjetovanja
Tehničko veleučilište u Zagrebu
Vrbik 8, ZagrebKalendar evenata za Studeni 2019.

prethodni mjesecslijedeći mjesec
 • pon
 • uto
 • sri
 • čet
 • pet
 • sub
 • ned

ICT novostiStatistika

 • Događaja - 2276
 • Agencije - 65
 • Tvrtke - 108
 • Mediji - 12