Kalendar evenata za Listopad 2020.

FORTRADE - brifing za medije

LOKACIJA: Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

posljednjih godina, možda i češće nego ranije, tema upravljanja potencijalnim viškom financijskih sredstava sve se više čuje i u hrvatskim domaćinstvima. Opća gospodarska situacija traži nove pristupe, no svakako uz adekvatnu razinu informiranosti i znanja.

Trgovanje na Forexu ulagačima nudi bezbroj mogućnosti za kvalitetno upravljanje vlastitim financijskim sredstvima ali kao i svaka investicija donosi i određenu razinu rizika. Za donošenje kvalitetne odluke od presudne je važnosti posjedovanje točnih informacija, kao i pouzdanost platforme na kojoj se trguje.

Povodnom dolaska međunarodne tvrtke Fortrade u Hrvatsku, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prigodno druženje i briefing za predstavnike medija u petak, 5. veljače 2016. godine, u 11,00 sati u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb.

Ovom prilikom Vaš će domaćin biti Nicholas Collison, CEO Fortrade-a, koji će vam predstaviti tvrtku Fortrade, njen način rada, licence i mogućnosti ulaganja novca kao i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Kalendar evenata za Listopad 2020.