Danas: Nedjelja, 25.09.2022.Zaboravili ste lozinku?Ulaz za korisnike

Kalendar evenata za Rujan 2022.

IBM Okrugli stol za medije

LOKACIJA: online

Dragi Božidare,

u ime IBM-a, drago mi je pozvati te na okrugli stol za medije IBM Eastern Europe Clients and Partner Ecosystem Media Roundtable, koji će se održati virtualno u četvrtak 9. lipnja 2022. od 11 do 12 sati putem platforme Webex.

IBM će govoriti o tome kako tvrtke iz istočne Europe surađuju s IBM-om i njegovim poslovnim partnerima kako bi kroz digitalnu transformaciju prevladale specifične poslovne izazove u različitim industrijama (bankarstvu, osiguranju, energetici, komunalnim uslugama itd.) i potaknule inovacije u cijeloj regiji.

Više o projektima govorit će IBM-ovi klijenti i poslovni partneri koji će biti gostujući govornici na okruglom stolu.

Okrugli stol će pratiti urednici i novinari iz istočne Europe (Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske, Srbije i Slovenije), a moderirat će Igor Pravica, generalni direktor i tehnološki voditelj, IBM EET. Nakon službenog dijela moći će se postaviti pitanja. Događaj će se održati na engleskom jeziku.

Nakon događaja, IBM će objaviti blog na web stranici IBM THINK CEE s najavljenim angažmanima klijenata te će podijeliti informativni letak s više informacija.

Kalendar evenata za Rujan 2022.