Kalendar EventaKalendar evenata

Kalendar evenata za Listopad 2017.

prethodni mjesecslijedeći mjesec

Panasonic - prezentacija proizvoda i usluga za 2016


VRIJEME: 10:00
LOKACIJA: Hotel Aristos, Cebini 33, Zagreb
VRSTA: partnerski event
Održava se od 10:00 do 14:00

Poslovni sektor tvrtke Panasonic sa zadovoljstvom vas poziva na prezentaciju proizvoda i usluga za 2016, na kojoj ćete imati priliku saznati kako kompletan asortiman vizualnih rješenja i ProAV tehnoloških rješenja može vašem poslovanju pružiti prednost nad konkurencijom.

Na događaju ćete imati priliku uživo isprobati naše najnovije inovacije za sektor iznajmljivanja opreme i opreme za pozornice, muzeje, institucije visokog obrazovanja i maloprodaju, među kojima su i…
- Asortiman inovativnih laserskih projektora, koji pruža 20.000 sati neprekidnog rada bez održavanja, a obuhvaća sve klase od 3000 do 30.000 lumena.
- Novi projektori iz klase od 5000 lumena, među kojima se nalaze izdržljivi laserski projektori, projektori opremljeni LCD tehnologijom koji su idealni za jeftinu zamjenu instalacija, fleksibilni LCD projektori s izmjenjivim objektivima te prijenosna rješenja.
- Velik izbor projektora i profesionalnih zaslona kompatibilnih sa standardom HDbaseT
- Novi zasloni OpenPort PLATFORMTM AF1 – asortiman LCD zaslona u punom HD-u, opremljen platformom otvorenog koda koju je certificirao Google; predstavlja industrijski najprilagodljivije rješenje za digitalno oglašavanje. Ovaj sustav na čipu (SoC) temeljen na Androidu™ i jeziku HTML 5 omogućava instalaciju softvera drugih proizvođača bez potrebe za dodatnim programiranjem.
- Panasonic tehnologija svjetlosne identifikacije Light ID, koja pomoću tehnologije LED prikaza omogućava jednostavno dijeljenje sadržaja vezanih uz informacije, zabavu, usmjeravanje i oglašavanje.
- Tehnologija emitiranja profesionalnih audio-vizualnih rješenja (Pro AV), čiji asortiman uključuje integrirane HD i 4K pomične/nagibne kamere koje karakterizira izvrsna kvaliteta slike u rangu one prilikom emitiranja, jednostavno upravljanje pomicanjem/nagibom/zumiranjem i jednostavna konfiguracija sustava, zbog čega omogućavaju vrhunsku HD i 4K videoprodukciju. Također će biti predstavljene naše daljinske aplikacije za pomoć pri nadzoru i automatsko praćenje.
- Sveobuhvatna serija ekrana za prikaz, uključujući 4K, višedodirne i mrežne modele te modele za zatvorene i otvorene prostore i videozidove, kao i standardne modele u rasponu od 32" do 84".
- Sustav za HD videokonferencije (HDVC), koji pruža najbolju kvalitetu slike i zvuka, a dostupan je u obliku potpune usluge putem mjesečne pretplate za hardversku i mrežnu podršku te podršku tehničke službe za korisnike.

Prijaviti se možete na linku niže.

Datum: 28.06.2016
Lokacija: Hotel Aristos, Cebini ul.33, 10000 Zagreb
 
Dnevni red događaja:
10.00 – 11.00  Dobrodošlica i predstavljanje
11.00 – 12.00  Termin otvorenih vrata
12.00 – 14.00  Bife-ručak
14.00 – 16.00  Termin otvorenih vrata


Link:

Kalendar evenata za Listopad 2017.

prethodni mjesecslijedeći mjesec
 • pon
 • uto
 • sri
 • čet
 • pet
 • sub
 • ned

ICT novostiStatistika

 • Događaja - 1925
 • Agencije - 64
 • Tvrtke - 107
 • Mediji - 12