Danas: Ponedjeljak, 23.10.2017.Zaboravili ste lozinku?Ulaz za korisnike

Kalendar evenata za Listopad 2017.

Span i InfoCumulus konferencija za medije

LOKACIJA: Span, Koturaška 47, Zagreb

pozivamo vas na konferenciju za medije povodom pripajanja tehnološkog dijela InfoCumulusa Spanu i budućnosti InfoCumulusa.

Konferencija za medije i neformalno druženje održat će se u petak, 26. svibnja s početkom u 11:30 h u prostorima Spana, Koturaška 47, Zagreb.

Na konferenciji će se predstavnicima medija obratiti:
•                    Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana
•                    Sven Marušić, donedavni direktor InfoCumulusa, sada novi član Uprave Spana i direktor Odjela za softverska rješenja
•                    Stjepan Vuković, novi direktor InfoCumulusa

Govornici će  predstaviti novu reorganizaciju unutar Spana, novi fokus InfoCumulusa te ukratko pojasniti svoje razloge za ovaj poslovni potez, predstaviti planove i ponuditi viđenje razvoja IT sektora u regiji.

SPAN d.o.o.  je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u pružanju profesionalnih usluga projektiranja i izgradnje informacijskih sustava, tehnološkog školovanja i tehničke podrške za korisnike Microsoft serverske tehnologije.

InfoCumulus d.o.o.  je IT tvrtka koja je bila specijalizirana za rješenja, procese i sustave u upravljanju odnosima s korisnicima, strateško planiranje ICT tehnologija i poslovne društvene mreže. Pripajanjem tehnološkog dijela tvrtke Spanu, InfoCumulus će se u budućnosti baviti pružanjem usluga poslovnog savjetovanja.

Kalendar evenata za Listopad 2017.

• Događaja - 1923