Danas: Ponedjeljak, 28.05.2018.Zaboravili ste lozinku?Ulaz za korisnike

Kalendar evenata za Svibanj 2018.

Tele2 & Reach for Change konferencija za medije

LOKACIJA: Hrvatska udruga poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb

Tele2 i Zaklada Reach for Change pozivaju Vas na konferenciju za medije i javno objavljivanje ovogodišnjih dobitnika natječaja „Reach for Change – budi promjena“ koji će se održati u petak, 17. studenog 2017. godine u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb, I kat s početkom u 13 sati.

Na konferenciji će sudjelovati i govoriti gosp. Guillaume van Gaver, potpredsjednik grupacije Tele2, gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gđa. Sofia Breitholtz, glavna izvršna direktorica Zaklade Reach for Change, Tatiana Burmistrova, regionalna direktorica Zaklade Reach for Change za Centralnu Europu i Kazahstan te veleposlanik Kraljevine Švedske Nj.E. Lars Schmidt.

Reach for Change jedan je od najznačajnijih pojedinačnih programa u Hrvatskoj koji pomaže start-up projekte iz domene razvoja, obrazovanja, zdravlja, ekonomske i društvene participacije, slobode i mogućnosti izražavanja djece te je usklađen s principima UN-ove Konvencije o pravima djeteta. Za tri odabrana projekta Tele2 je osigurao financijsku podršku u ukupnoj vrijednosti 540.000,00 kn te mentoriranje i specifično dizajniran nefinancijski program podrške od strane djelatnika Tele2 kako bi projekti stvarno zaživjeli.

Kalendar evenata za Svibanj 2018.

• Događaja - 2060